Even voorstellen

Wij staan voor u klaar!Fons Coonen

0651750098Managing Director en eigenaar van Goldies Communication. Fons heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van communicatie en heeft diverse disciplines van het reclamevak doorlopen. Daarnaast heeft hij gewerkt voor uiteenlopende reclamebureau's en klanten; groot en klein. Zijn talent is verbinden en kennis en ervaring inzetten om vragen van de klant te beantwoorden. Samen met zijn team biedt hij creatieve oplossingen die leiden tot resultaat. Met gevoel voor communicatie en oog voor commerciële belangen is Fons in staat om zijn klanten vooruit te helpen.


Boyd Coonen

0623119101Managing Director en mede-eigenaar van Goldies Communication. Boyd staat bekend om zijn eigenzinnige kijk op communicatie. Door zijn jarenlange ervaring, die hij bij diverse grote reclamebureaus heeft opgedaan, is Boyd in staat door diverse disciplines heen te bewegen en om creatieve concepten te ontwikkelen die passen bij uw organisatie.

Met zijn bevlogenheid probeert hij zijn klanten te inspireren en na te laten denken over hun bedrijf. Daarbij is hij altijd op zoek naar waardevolle ideeën en passende communicatie-oplossingen. Doordat het vakgebied continue aan verandering onderhevig is, blijft het voor Boyd belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Iedere dag ontstaan er weer nieuwe kansen en verfrissende communicatieve mogelijkheden.


Rim Coonen

0681048284Als designer & webdeveloper en junior partner bij Goldies Communication vertaald Rim concepten en ideeën naar een passend eindproduct. Dit doet hij zowel online als offline. Hij is afgestudeerd als grafisch vormgever aan de kunstacademie AKV|St.Joost in Breda en heeft zich in korte tijd doorontwikkeld tot allround webdeveloper. Met kennis van WordPress, Magento en SEO is Rim verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de onlinetak binnen Goldies Communication.

Rim combineert creativiteit en techniek met een goede kennis van webdesign, marketing, HTML en CSS. Hij verdiept zich graag in de laatste ontwikkelingen en past deze waar mogelijk toe op zijn werk. Een website moet niet alleen fraai ogen, maar vooral ook toegankelijk, gebruiksvriendelijk én online vindbaar zijn.

Neem gerust contact met ons op of laat ons u terugbellen voor een vrijblijvende offerte!


Neem contact op