Wat we doen

Goldies Communication werkt voor merken met ambitie. Zowel online als offline.Goldies Reclame
Goldies Reclame is een jong en gedreven reclamebureau. Ons DNA? 'Waardevolle ideeën'. Of het nu gaat om conceptontwikkeling, corporate identity, online communicatie, of een marketing campagne.

Goldies Reclame heeft de kennis, de middelen én het enthousiasme in huis om u bij al uw communicatie van dienst te kunnen zijn! Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar een tastbaar product. Waardevolle ideeën zijn onlosmakelijk met ons werk verbonden. Want zonder goed idee, geen goed resultaat.

Goldies Reclame
Waardevolle ideeën
Zie website

Goldies Online
Tegenwoordig kan men niet meer zonder een website. Wij bieden voor elke ondernemer passende maar vooral betaalbare oplossingen. Goldies Online is de internetspecialist van Eindhoven met ruime kennis van websites en webshops.

Met creatieve koppen en strategische kennis zijn wij in staat om voor iedere onderneming zinvolle online oplossingen te bieden. Dit doen wij nu al jaren met groot succes voor zowel kleine en grote opdrachtgevers. Wij maken websites die er niet alleen geweldig uitzien, maar óók het juiste resultaat boeken! Responsive webdesign, sociale media, zoekmachineoptimalisatie, CMS, Wordpress? Goldies Online maakt u graag wegwijs in deze wereld.

Goldies Online
Waardevolle pixels
Zie website

Goldies Office
Goldies Office is een retailconcept voor uiteenlopende communicatie-oplossingen. Een winkel waar u voor communicatievraagstukken gewoon even binnenwandelt. Of het nu gaat om copy, print, drukwerk, signing, ontwerp of online oplossingen. Goldies Office laat alle expertises samenkomen onder een dak om een zo compleet mogelijk communicatiepakket aan te kunnen bieden. Veel oplossingen zijn binnen 24-uur te vervaardigen vanwege de korte lijntjes en eigen productie. Zo garanderen wij een constante kwaliteit , concurrende prijs en bewaken wij korte levertijden.

De medewerkers van Goldies Office in Eindhoven beschikken over alle nodige kennis en staan 6 dagen per week voor u klaar. Met onze ‘showroom’ voorzien van veel tastbare producten ligt de oplossing binnen handbereik.

Goldies Office
Waardevolle service
Zie website

Goldies Signing
Signing is niet meer weg te denken in ons straatbeeld en wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. De mogelijkheden zijn dan ook enorm toegenomen en signing is dan ook een aanwinst in de visuele communicatie.

De mogelijkheden voor signing-oplossingen en belettering zijn dan ook oneindig. Posters, fotoproducten, reclamedoeken, reclameborden, gevelletters, gevelreclames, lichtreclames, wanddecoraties. Op vele manieren kunt u tekst, foto's, naam, logo e.d. weergegeven waar u maar wilt.

Goldies Signing
Waardevolle presentaties
Zie website

Neem gerust contact met ons op of laat ons u terugbellen voor een vrijblijvende offerte!


Neem contact op